Beste aspirant-leden van ons tuinpark de Bretten,
Een persoonlijk schrijven voor jullie buiten de Nieuwsbrief van de Bretten om.
We nodigen jullie als aspirant-leden van tuinpark de Bretten, graag uit om verder kennis te maken met ons mooie tuinpark. Bijvoorbeeld door 30 maart mee te doen aan de algemene start, lees aftrap, van ons tuinseizoen. Samen
met onze tuinders en buurtgenoten. We gaan dan met elkaar aan de slag. Na een aantal maanden tuinrust, laten we de winter echt achter ons en zien elkaar weer, of maken juist kennis met elkaar: op 30 maart maken we het park netjes en doen groenklussen met elkaar. We sluiten gezamenlijk af in ons clubhuis met koffie, soep, drankje en voor wie wil, een rondleiding door ons
park. Daarnaast hopen we jullie ook weer te zien op een van de vele activiteiten dit seizoen. Houd de nieuwsbrief in de gaten.
Voor niets gaat alleen de zon op. Om alles mooi te laten groeien, het park aantrekkelijk te houden, zijn handen nodig. Elke tuinder levert daaraan een bijdrage, een noodzakelijke voorwaarde om te kunnen en te mogen voortbestaan.
Maar de jaarlijkse Opruimdag is ook een bindingsactiviteit met de gezelligheid die daaruit voortvloeit. We zijn tenslotte een vereniging. We willen die ervaring alvast met jullie delen.
Aspirant-leden stimuleren wij behalve deze 30 maart ook om op een ander moment in het seizoen eens met ons mee te lopen met een zaterdagochtend-ploeg, cursussen, feestavonden of een wandeling door het park. Dan ervaar je ons tuinpark meer van binnenuit. Een goed idee toch?
In de loop van het seizoen zullen we nog een keer een gemeenschappelijk moment organiseren voor jullie als onze toekomstige tuinders.
😊
Wij hopen in elk geval jullie al te mogen verwelkomen op 30 maart aanstaande
Het is fijn om even een mail terug te krijgen, zodat wij kunnen inschatten “hoeveel soep” wij moeten maken.
info@tuinparkdebretten.nl
Maar je bent sowieso meer dan welkom.

Het bestuur van de Bretten