Beste tuinders, september, 2022

Het seizoen zit er weer bijna op, de warmte heeft plaats gemaakt voor zware plensbuien en de gaskachel doet zijn best om het huisje warm te krijgen. Ons 45e seizoen/45-jarige bestaan was spannend omdat we weer mochten. Na twee seizoenen niet, mochten we weer eindelijk bij elkaar komen.
Er werden mooie activiteiten georganiseerd, de kantine was regelmatig de vrijdagavonden open en de snackbar was zoals altijd trouw op de zondagmiddag open.
Er werd een prachtige nieuwe website gelanceerd, kijk eens op www.tuinparkdebretten.nl, het mooie infoboekje voor (nieuwe) tuinders zag het daglicht en de nieuwsbrief voorzag ons iedere maand van het laatste nieuws. De verschillende commissies deden, zoals altijd weer, goed en zorgvuldig hun werk en kom eens langs op de maandagochtend wanneer de maandagploeg enthousiast aan het werk is. De koffie is bruin 😊
Wat zijn we toch bevoorrechte mensen dat we op zo’n mooie plek als ons tuinpark mogen zijn!
Zeker in deze onrustige tijd is dit de plek om de wereld even de wereld te laten en om te onthaasten. Tegelijk zijn we ook een kwetsbaar tuinpark, regelmatig worden we geconfronteerd met ernstig zieke tuinders. Onze gedachten zijn bij diegene en hun naasten en wensen hun sterkte.
We staan als tuinpark voor nieuwe uitdagingen in 2023 en als bestuur gaan we deze uitdagingen graag aan. Mooi om te zien dat steeds meer tuinders zich, wederom, inzetten voor ons tuinpark. Samen tuinieren is leuker en tuinieren is goed voor lijf en geest! Oordeel niet te snel, wees mild en vriendelijk naar elkaar, we hebben elkaar nodig, nu en in de toekomst.
We wensen iedereen een fijne, niet te koude, winter en tot 1 april 2023.

Namens het bestuur,
Bart Schipper