05 augustus gaan we gaan weer worst maken met REDMER. Natuurlijk kun je worst bij de slager of de supermarkt kopen. Toch is het veel leuker om zelf worst te draaien. Redmer gaat ons daarbij helpen. Deze editie is helemaal Halal maar de worst is niet vegetarisch. De BBQ kan wel vegetarisch.Als je je inschrijft voor de BBQ vermeld dan ook of je een vegetarische BBQ wilt.
Meldt je voor 03 augustus aan, liever eerder. Meld je hier aan
Redmer is een geboren en getogen Amsterdammer en vooral een hele goede kok.
Ik denk dat Redmer degene is, afgezien van mijn moeder, die het meeste voor mij gekookt heeft. Op vrijwel alle evenementen waar ik werkte was Redmer de kok van de crew catering. Ik hou van zijn stijl, het lijkt uit de losse pols, maar is uiteindelijk heel precies en vooral lekker. En we delen een passie voor worst en bijzondere smaken.
Op de middag zullen we eerst samen worsten maken die we vervolgens gaan barbecueën. Er is een mogelijkheid voor een vegetarische BBQ, geef dat aan bij je inschrijving.
Onder de bezielende leiding van Redmer doorlopen we het hele proces van worstmaken.
Van het draaien van het vlees, het kruiden tot het vullen van de darmen. Het is niet moeilijk, maar je moet wel weten wat je doet, groet Paul
Voorlopig menu
Menu
Halal worsten:
Lamsworst met gekonfijte Citroen verse koriander komijnen kaneel,
worst met kip Harrissa limoenceste
Kofte lamsgehakt op een stokkie,
Sucuk
Lamsworst met venkel
salade met haloumi
salade,caponata,
gegrilde paprika salade met bosui,tomaten
salade met schapenkaas,
gegaarde aubergine
Gemarineerde gegrilde watermeloen