Corrie en Gică , tuinders van het eerste uur, zijn 47 jaar getrouwd.Een mooi verhaal over liefde en tuinieren.

4 juni 2023, 16.00 uur: Feestelijke opening COR CROQUET

4 juni 1976: Trouwen Corrie de Klerk en Gică Teşileanu in Braşov (Roemenië)

1976: Afscheid van een deel van tuincomplex Nut en Genoegen aan de Spaarndammerdijk en oplevering tuincomplex De Bretten aan de Seineweg. Langzaam verrijzen tuinhuisjes op een kale vlakte, die weldra opnieuw door riet overwoekerd wordt. In hechte pioniersgeest wordt de strijd tegen het riet van de voormalige "Rietlanden" gevoerd. Het succes is zichtbaar in een zich nog steeds ontwikkelend tuinpark.

4 juni 2023 vieren Corrie en Gică dat ze 47 jaar getrouwd zijn en net zo lang hun tuin op de Bretten hebben aan het eind van de Kastanjelaan, ooit bekend als Coronation Street.

Corrie en Gică willen dit samen met jullie vieren. Daarom trakteren ze alle mede-Brettenaren op een drankje en een heerlijke snack van Cor Croquet.

De snack naar keuze kan gezellig als "Haute Friture" op een bordje in de kantine of op het terras gegeten worden. De kantine zal hiervoor op 4 juni vanaf 16.00 uur open zijn. We nodigen alle tuinders uit.

Komt allen en geniet van Cor Croquet's snack, maar geniet zeker ook van het leven, de liefde en de vriendschap op ons 47-jarig tuinpark de Bretten.