Mijn naam is Martin en heb een tuin op de Bretten

Ik zit op een operettevereniging en dat is heel leuk. De vereniging heet Bel Canto, er wordt gerepeteerd in Oostzaan. Dit jaar voeren we de Piraten van Penzance uit. Deze Engelse operette van het duo Gilbert en Sullivan gaat over de beruchte Piraten van Penzance, die op het rotsachtige strand van Cornwall afscheid gaan nemen van leerling piraat Frederic.
Een heel leuk en hilarisch verhaal. Het stuk heb ik eerder al uitgevoerd bij een andere vereniging. We zoeken voor deze uitvoering vooral nog mannen, voor piraten en politie.
Als je een beetje kunt zingen is dat een pre, maar zeker niet noodzakelijk. We repeteren op woensdag van 20.00 tot 22.30 in theater de kunstgreep in oostzaan. Dit seizoen staan er 4 uitvoeringen gepland eind november. Twee zaterdag avonden (18 en 25 nov) en twee zondagmiddagen (19 en 26 nov) In de zomer is er een repetitie stop.

Als je het leuk lijkt dan ben je van harte uitgenodigd om mee te spelen. Het is echt heel gezellig en ontspannend. Je kunt contact met me opnemen of alvast even kijken op:

https://belcanto-oostzaan.jimdo.com/home/over-bel-canto/