Allereerst wil ik jullie allen bedanken voor het enthousiasme betreffende het gebruik/afname van de plantjes die ik gekweekt heb.
Dit geeft mij een heel positief gevoel en ook een kik om zo met veel plezier door te gaan. Ik denk dat er zo’n 1200 plantjes gekweekt zijn en dat zegt natuurlijk genoeg.
Ik ga er dan ook met volle overtuiging volgend seizoen mee door!!!


Dan een verslag over de bijeenkomst die we gehad hebben over “het Buurtbudget Nieuw-West” waar Bart, onze voorzitter en mijn persoontje vertegenwoordigd waren.
We hebben zoals de meeste mensen wel weten ons ingeschreven om een budget van de gemeente los te krijgen om een nieuwe kas aan te kunnen schaffen, en zitten we nog steeds in de race.
De eerste twee selectie rondes zijn we glansrijk doorgekomen en gaan we vanaf
18 oktober de laatste ronde, een stemronde in.
Dit houdt in dat iedere bewoner vanaf 12 jaar oud uit Nieuw West een brief met een persoonlijke code krijgt om op 3 tot 5 van de ingezonden projecten te kunnen stemmen.
Voor ons houdt dit in dat de mensen uit Slotermeer en Geuzenveld op ons project kunnen stemmen.
Met andere woorden doen wij natuurlijk een beroep op iedereen die in deze buurt woont op ons stemt!!!

Ons project wordt “een kas om plantjes weg te geven” genoemd.
Het spreekt natuurlijk voor zich dat jullie alle buren, vrienden en familie die in deze 2 buurten wonen ook aansporen te stemmen op ons project.
Op de bijeenkomst werd aangegeven dat er 328 projecten waren ingeschreven en er nu voor de laatste stemronde nog zo’n 115 projecten in de race zijn.

Vanaf 18 oktober gaat deze stemmingronde van start en dienen alle bewoners rond deze datum de brief met stemcode in de bus gekregen hebben. Kijk eens op: http://www.buurtbudgetnw.amsterdam.nl
‚Äč


 
Tot slot nogmaals het verzoek, woon je zelf of heb je familie, vrienden of kennissen die in Slotermeer of Geuzenveld wonen, probeer ze zover te krijgen om op ons project “een kas om plantjes weg te geven” te stemmen zodat we volgend jaar hopelijk in een mooie nieuwe kas kunnen starten.

Vast bedankt voor jullie medewerking.
Groetjes,
Bart, Paul & Henk.