Natasha en Femke hebben afgelopen zaterdag een fantastische pubquiz georganiseerd. Leuke vragen, goede sfeer. Het was écht een hele geslaagde avond. De drankjes gingen er ook goed in, dankzij Yvonne en de andere gezellige mensen achter de bar!Zaterdag 13 augustus was het moment om al je algemene kennis te etaleren tijdens de 1ste echte pubquiz van de Bretten!

Wie wist welke BN-er eigenaar is van café Heuvel? Tegen wie speelt het Nederlands elftal de openingswedstrijd in Qatar tijdens het WK 2022? Of wist je toevallig wat ‘ome Jan’ betekent in het bargoens?

Georganiseerd en gepresenteerd door Femke en Natascha vochten 12 teams om de overwinning. We konden de hersenen horen kraken. Uiteindelijk won team 'de Leliebuurtjes' de hoofdprijs! Iedere speler kreeg een VVV bon t.w.v. 20€. De 2de prijs was voor team 'Krullebol', zij mochten een bbq pakket verdelen. De mand met speciaalbiertjes ging naar team 'Evi’s' die een mooie 3de plek wisten te veroveren.

Dank Cor Kroket voor je bijdragen, volgend seizoen organiseren we graag weer een pubquiz dus begin maar vast met studeren!

Groetjes van jullie quizmasters Femke en Natascha

 


De winnaars van de pubquiz
Op mijn vraag, wat gaat er door jullie heen, klinkt eenstemmig:
Absolute vreugde. Nooit eerder zijn we  zo hoog geeindigd. Wel met een schuin oog naar de derde prijs gekeken. Het bierpaket met brettenbiertjes ziet er wel aantrekkelijk uit. Dus maar een biertje gegeven om de feestvreugde te verhogen.