Agenda Juli ( en alvast een deel van augustus en september.)

 

30 juli, Zaterdag

20:00 – 00:00

Mystery Bingo


31 juli, Zondag

16:00 – 19:00

kantine open tot 19.00 snackbar open tot 19.00>>>> Augustus

13 augustus pubquiz

Op zaterdag 13 augustus presenteren Natascha en Femke een pubquiz!

Verschillende rondes, vragen waarbij kennis van allerhande thema’s gevraagd wordt. Kom met een team van maximaal 4 personen die allemaal veel onzin kennis in huis hebben.

De kosten voor deelname zijn 10 euro per team van 4 p. De teams die aan het einde van de avond de meeste punten hebben gaan met een leuke prijs naar huis!
Komt allen, laten we ervoor zorgen dat we met een volle kantine deze door de dames zelf gemaakte quiz gaan spelen. Nodig ook zeker vrienden, en mensen van andere tuinparken uit.
Aanmelden kan via info@tuinparkdebretten.nl of loop even langs op zaterdag ochtend.

 

20 augustus Bretten vibes feest, met DJ Flamman>>>> September

3 september Brettenmarkt rond de vijver


10 september Slot feest seizoen 2022 
aanvang 20.00 uur

10 september kindermiddag 
aanvang 13.00 uur

Op 10 september sluiten we het zomerseizoen af.
In de middag zijn alle kinderen welkom om mee te doen met een leuke spelletjesmiddag met oa een speurtocht, een bingo ronde en andere spelletjes. Er zijn leuke prijsjes te winnen en uiteraard zorgen we voor wat drinken, snoepjes en een waterijsje.
In de avond is er een feestavond, gezellig samen zijn met een biertje en een bitterbal. Er zal zang en muziek zijn, voor alle smaken en leeftijden 😉.

Voor beide activiteiten is het fijn als je even laat weten of je komt en met hoeveel. Bij kinderen graag naam en leeftijd erbij. Dan weten we met hoeveel we rekening kunnen houden.
Aanmelden is geen noodzaak, wel fijn. Mail naar info@tuinparkdebretten.nl of loop op zaterdag ochtend even langs.Om alle activiteiten, en meer, te kunnen organiseren hebben we nog steeds mensen nodig voor achter de bar, en voor de schoonmaak van de kantine.
Ook voor volgend seizoen vernemen we graag of er mensen zijn dit interesse hebben in het mede organiseren van activiteiten, bardiensten etc.
Meld je aan per mail of loop even langs op zaterdagochtend.

-----------