Bericht vanuit de kantine:

Vanaf vrijdag 17 juni, gaan we ons best doen om elke vrijdag van 19.30 tot middernacht de kantine te openen. Ruimte om elkaar te ontmoeten, een drankje te drinken, een spelletje (kaarten, biljarten, sjoelen) te spelen, of misschien zelfs wel een dansje te maken!

Ook zal vanaf zondag 19 juni de kantine geopend zijn van 16.00 tot 19.30 uur, zo kunt u lekker een biertje aan de bar halen om samen met een patatje van snackbar te nuttigen.

Om dit mogelijk te maken hebben we een groepje van enthousiaste bar-vrijwilligers. Echter nog niet genoeg mensen om ook alle vrij- en zondagen van juni tot september te vullen. Het kan dus zijn dat we zo nu en dan gesloten moeten blijven. Mocht u dit nou jammer vinden, geef u dan op om ook een keertje de bar te bedienen! Mail ons op kantine@tuinparkdebretten.nl

Dit seizoen hebben we nog een aantal activiteiten in de planning staan, zoals een pubquiz, een bingo, een bbq, een filmavond, formule 1 samen kijken, een feestavond, etc. Voor tuinders, door tuinders! We zoeken nog tuinders die een keer een kaartavond, een jeux de boules middag of andere spelmiddag of avond willen organiseren en begeleiden, stuur ons ook hiervoor een mail!

 

Laten we er met z'n allen weer een gezellige zomer van maken!