Wij zijn Nanouk en Juriën en samen met 17 anderen zijn wij sociale ondernemers in opleiding bij Starters4Communities. In een periode van 6 maanden helpen wij 5 startende maatschappelijke initiatieven die in Amsterdam zijn gevestigd. Met het doel om Amsterdam socialer, duurzamer en groener te maken! Daar hebben we je hulp bij nodig.

Tot 5 april hebben wij de tijd om 24.000 euro op te halen om deze beginnende initiatieven te helpen met ons lesprogramma. Wij hebben zelf veel affiniteit met volkstuintjes (Nanouk in Amsterdam, Juriën in Den Haag) en het zou te gek zijn als jullie ons willen steunen. Daarom hebben we een leuk aanbod voor jullie leden bedacht.

Voor een bijdrage van 15 euro, bezorgen wij drie perkplantjes (zie bijlage ter voorbeeld). 100% van de opbrengst gaat naar onze campagne. Laat Amsterdam bloeien door je eigen tuintje in bloei te zetten!

Klik op onderstaande link om jouw gegevens achter te laten zodat wij de perkplantjes tussen 29 maart en 4 april kunnen bezorgen bij je tuintje:

https://forms.gle/J3A4BD3Rw65jjhN39

Voor meer informatie over de maatschappelijke initiatieven en onze crowdfunding ga naar:
https://voorjebuurt.nl/nl/initiatives/activities/details/funding/3050/starters4communities-amsterdam-voorjaar-2021

Heb je vragen over ons aanbod of initiatief? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn te bereiken op
06 816 842 01 (Nanouk) en
06 819 090 58 (Juriën) of
per e-mail op nanoukdejong@gmail.com

We hopen dat jullie onze oproep met jullie leden willen delen. Alvast heel veel dank!